![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Переглядів:
401
|
|
Дата:
04.05.2018
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() голова атестаційної комісії - Кіяшко В.Ф.; секретар комісії - Сєрих С.А. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
«Приготування риби фаршированої у цілому вигляді» 16 березня 2018 року майстром виробничого навчання Кіяшко Г.В. був проведений відкритий урок в групі 2-6 кухар, кондитер. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Пронизаний наскрізь слізьми людей. Слізьми за тим, хто не вернувсь з Майдану, Залишивши батьків, родину і дітей… |
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |