Головна » 2018 » Березень » 20 » Відкритий урок «Приготування дріжджового тіста»
14:06
Відкритий урок «Приготування дріжджового тіста»

У рамках проведення     тижня фахової майстерності 19 березня 2018 року відбувся відкритий урок  з «Технології виготовлення борошняних кондитерських виробів»  в групі 3-6 на тему «Приготування дріжджового тіста безопарним способом»

Викладач Толкачова Юлія Володимирівна  провела урок із застосуванням ІКТ та в супроводі мультимедійної презентації. Ознайомила учнів з історією виникнення, технологією  приготування  дріжджового тіста безопарним способом. Учнів зацікавила  тема уроку та   процеси що проходять під час бродіння  тіста та зробили висновки що даний спосіб  його приготування   легкий та доступний.

Закріпили матеріал за допомогою схем – карток , результатами були задоволені. Урок досяг  своєї мети.

 

 
Переглядів: 457 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar