Головна » 2018 » Лютий » 22 » Герої не вмирають
15:26
Герої не вмирають

Сьогодні день огорнутий печаллю.

Пронизаний наскрізь слізьми людей.

Слізьми за тим, хто не вернувсь з Майдану,

Залишивши батьків, родину і дітей…

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України, в Кремінському професійному ліцеї було проведено низку заходів присвячених річниці Революції Гідності: Пам’яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого класним керівником групи 3-4 Ольшанською Оксаною Дмитрівною була проведена загальноліцейна виховна година, присвячена пам’яті тих, хто загинув на майдані «Герої не вмирають». Виховна година супроводжувалась мультимедійною презентацією, документальними  хроніками, віршами та відеокліпами. Учні пройнялись атмосферою заходу, активно обговорювали події тих днів в центрі столиці, згадували початок «кривавого четверга».

Того ж дня на музейній площі міста відбувся захід до Дня Героїв Небесної Сотні , в якому прийняли участь учні 3 курсу. На мітінзі пам’яті були присутні керівники органів місцевого самоврядування, ветерани та учасники АТО, представники громадських організацій та учні шкіл міста. Наприкінці заходу учасники розвісили на деревах парку паперових янголів, які символізували загиблих героїв майдану.

Всі учні ліцею протягом тижня приймали участь в відеолекторії. На виховних годинах пройшов показ документальних фільмів серії «Зима, що нас змінила».

Весь тиждень в ліцеї проводилась радіолінійка, під час проведення якої учні мали змогу ознайомитись з віршами та піснями майдану.

Небесній Сотні шана й молитви,

За чисті душі, що злетіли в небо.

Їм шлях високий Боже, освіти.

І в мирі, Господи, прийми до Себе.

 
Переглядів: 359 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar