Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Створення технологічної карти навчального проекту як сучасної форми організації та проведення навчання
19:52
Створення технологічної карти навчального проекту як сучасної форми організації та проведення навчання

03.10 2018 року в Кремінському професійному ліцеї методистом Сєрих С.А. та майстром виробничого навчання Зіновою В.М. було проведено захід для викладачів та майстрів ліцею» у форматі воркшопу (англ. workshop – майстерня), за темою: «Створення технологічної карти навчального проекту як сучасної форми організації та проведення навчання». Під час роботи кожен учасник воркшопу мав можливість поділитися своїм досвідом, індивідуальним поглядом і ставленням застосування методу проектів на уроках, ознайомитися зі словником термінів, що використовуються під час організації воркшопу.

Працюючи в малих групах, педагоги обговорювали різні аспекти заданої теми, досліджували, презентували та узагальнювали інформацію. Учасники заходу визначали відмінності проектної технології від інших форм групової роботи.

Вдало підібрана форма проведення заходу зосередила увагу, викликала зацікавленість аудиторії, посилила мотивацію учасників воркшопу до застосування методу проектів в урочній діяльності, сприяла застосуванню набутих знань.

Цей захід дав змогу удосконалити рівень професійної компетентності педагогів щодо впровадження методу проектів в освітній процес.
 
 
Переглядів: 364 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar