Головна » 2018 » Березень » 22 » Педрада-методична панорама
10:01
Педрада-методична панорама

Питання «Про досвід майстерності класних керівників з формування життєвих компетентностей ліцеїстів засобами інноваційних виховних технологій» розглядалося в нестандартній формі  методичної панорами.  До виступів всі класні керівники підготували  презентації, а проведені заходи та застосовані виховні технології,  сучасні форми роботи підтвердили фотоматеріалами. Такий звіт сприяв і обміну досвідом, і розповсюдженню власного накопиченого досвіду.

      Найширше представила свій досвід роботи класний керівник гр.. 3-4 Ольшанська О.Д. з «Розвитку особистості учня в рамках національно-патріотичного виховання». Розкрила систему роботи, впроваджувані виховні технології, сучасні форми роботи з групою, показала результативність досвіду та укладену збірку виховних заходів.

  Зі станом фізично-оздоровчої роботи з молоддю ознайомив колектив керівник фізвиховання Ворошилов Олександр Євгенович. Велика кількість фотоматеріалу на слайдах була свідченням плідної роботи з учнями ліцею.

   Цікавою організацією дозвілля мешканців гуртожитку поділився вихователь Пістрий Сергій Ілліч. Охарактеризував зміни, які відбулися в учнях, познайомив із заходами та екскурсіями, які він проводить з гуртожитківцями.
Переглядів: 456 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar