Головна » 2018 » Лютий » 7 » «Методичний вернісаж»
16:29
«Методичний вернісаж»

Під такою назвою 7 лютого 2018 р. у ліцеї  було проведено відкрите засідання МК загальноосвітніх дисциплін. Це засідання було відгуком на «Методичні посиденьки», проведені на початку лютого   поточного року МК майстрів в/н навчального закладу.

Творча зустріч викладачів і майстрів ліцею передбачала вирішення нагальних науково – методичних питань , які педагогічному колективу доводиться вирішувати у повсякденному професійному житті. Але етичне забарвлення порядку денного, використання творчих конкурсів, порад, електронного супроводу перетворили засідання МК в теплу атмосферу спілкування, єднання, здавалося б , різних сфер професійного життя ліцею, різних за віком поколінь, різних за світоглядом особистостей. Викладачі загальноосвітніх дисциплін підготували виставку дидактичних матеріалів і представляли матеріали довголітньої своєї праці.

З питань інтерактивних технологій навчання з колегами ділилися Адишева  Л.О., Коротенко  Л.В., Шевченко  О.П., Бачинська Н.Г., Євстратов А.О. Здоровязберігаючі технології були представлені Коротенко О.В. та Кіяшко Г.О.   ТВО заступника директора  з НВР  Жила Н.В. поділилася з присутніми педагогічними порадами.  Майстер в/н Цикало Л.М. провела майстер – клас «Приготування тірамісу» і пригостила всіх смачним десертом. Тепла зустріч завершилася музичною притчею за філіжанкою кави.
Переглядів: 368 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar