Головна » 2018 » Березень » 16 » Відкритий урок виробничого навчання.
15:45
Відкритий урок виробничого навчання.

Відкритий урок виробничого навчання.

«Приготування риби фаршированої у цілому вигляді»

16 березня 2018 року майстром виробничого навчання Кіяшко Г.В. був проведений відкритий урок в групі 2-6 кухар, кондитер.

Урок проведено з використанням електронних засобів навчального призначення: презентації, навчального відеоролика, які відображають необхідну навчальну інформацію. На етапі перевірки знань теоретичного матеріалу проводилось бліц опитування  та  презентації учнів.

На етапі демонстрації трудових прийомів і операцій майстер поетапно демонстрував приготовлення  риби фаршированої та запрошував учнів для їх пробного приготування. Учні виконували практичні завдання з організації робочих місць та з оформлення страв, яке сприяло підвищуванню рівня активної пізнавальної діяльності учнів. Також учні використовували робочі зошити в яких розміщені різні види завдань для самостійного виконання: записи за результатами перегляду відеоролику, складання технологічної послідовності певного процесу, заповнення таблиць тощо.

  Протягом уроку майстром здійснювався  контроль  та  оцінювання учнів.

 

Переглядів: 57 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar