15:45 Відкритий урок виробничого навчання. | ||||||||||||||||||||
Відкритий урок виробничого навчання. «Приготування риби фаршированої у цілому вигляді» 16 березня 2018 року майстром виробничого навчання Кіяшко Г.В. був проведений відкритий урок в групі 2-6 кухар, кондитер. Урок проведено з використанням електронних засобів навчального призначення: презентації, навчального відеоролика, які відображають необхідну навчальну інформацію. На етапі перевірки знань теоретичного матеріалу проводилось бліц опитування та презентації учнів. На етапі демонстрації трудових прийомів і операцій майстер поетапно демонстрував приготовлення риби фаршированої та запрошував учнів для їх пробного приготування. Учні виконували практичні завдання з організації робочих місць та з оформлення страв, яке сприяло підвищуванню рівня активної пізнавальної діяльності учнів. Також учні використовували робочі зошити в яких розміщені різні види завдань для самостійного виконання: записи за результатами перегляду відеоролику, складання технологічної послідовності певного процесу, заповнення таблиць тощо. Протягом уроку майстром здійснювався контроль та оцінювання учнів. | ||||||||||||||||||||
|
Всього коментарів: 0 | |