Головна » 2018 » Березень » 10 » Тиждень будівельних професій
08:21
Тиждень будівельних професій

З  27 лютого 2018 року розпочався Тиждень будівельних професій, в якому прийняли участь всі учні груп майбутніх будівельників.

28 лютого майстер в\н Зьома О.О. провів відкритий урок виробничого навчання в групі 1-1 (мулярів) на тему: « Кладка простих кутів в 1 цеглину». На уроці учні з захопленням приймали участь, відповідали на запитання, виконували кладку за прикладом майстра.

Наступного дня відбувся конкурс газет, присвячений престижності обраної професії, переможцем стала група 3-1. А вже першого березня на  відкритому уроці виробничого навчання викладач Корякін В.О. надав можливість учням групи 3-1 виконати наплавку на зношені деталі вугільними електродами.

2 березня свої знання теоретичного матеріалу та творчі можливості демонстрували на відкритому уроці у викладача спецтехнологій Бачинської Н.Г. на тему: «Бетонні роботи» здобувачі освіти групи 1-1.  Працювали в командах.  Наталя Геннадіївна цього ж дня продовжила тиждень цікавою  квест-грою «Професійний експрес». Командам були видані маршрутні листи, в яких були вказані станції, на яких, на допомогу викладачеві, працювали і бібліотекар, і студенти-практиканти, і майстри виробничого навчання. Всі учасники  квест-гри впоралися майже без помилок і до фінального пункту дійшли всі досить швидко. 6 березня 2018 року відбувся виховний захід « Брейн-ринг для мулярів» серед груп будівельних спеціальностей 2-1 і 3-1. Питання підібрані різноманітні за складністю, розвиваючі логічне мислення та з долею гумору, тому захід пройшов в активній і веселій атмосфері.  На загальноліцейній лінійці підведено підсумки, переможці отримали грамоти та сувеніри.

 

Переглядів: 395 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar