Головна » 2018 » Вересень » 15 » Міжнародний день чистих берегів
13:54
Міжнародний день чистих берегів

15 вересня у Кремінському професійному ліцеї було проведено екологічну акцію «Міжнародний день чистих берегів»

            Не залишилися осторонь, а активно взяли участь в прибиранні берегової лінії річки Красної  від сміття  і  учні які мешкають в гуртожитку ліцею. Учасники акції мали за мету не лише подбати про чистоту річки, але й показати іншим приклад турботи про довкілля. У ході акції учасниками було зібране сміття по  береговій лінії р.Красної довжиною  майже в 1 кілометр. По завершенню прибирання вражала кількість сміття зібраного на досить короткому шляху уздовж річки. Це залишені пластикові та скляні пляшки, багато з яких були розбиті.

Звісно, збирати сміття після нерозумних та безвідповідальних відпочивальників та мешканців міста справа не надто приємна. Проте обличчя молодих людей світилися усмішками і бажанням попрацювати. Напевно не останню роль в цьому відіграли гарна погода, хороша компанія та усвідомлення відповідальності виконуваної справи для рідного міста.

А висновки проведення акції «Міжнародний день чистих берегів» обговорили вже у гуртожитку за чаюванням.

Директор ліцею Кіяшко В.Ф. переконаний, що в таких заходах мають приймати участь якомога більше людей, адже це згуртовує і дає можливість познайомитися з мальовничими краєвидами:

-«Наша мета залучити учнів до екологічної акції, щоб вони розумілися на тому, що потрібно берегти природу, навколишнє середовище і не треба залишати сміття. А саме головне, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. А коли у нас буде чисто, то буде красиво, і дихати ми будемо свіжим повітрям, а не тим, що розкладається на мікроелементи. Я щиро бажаю, щоб якомога більша кількість  людей брала участь у таких акціях».
Переглядів: 330 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar