Головна » 2018 » Вересень » 3 » Пишаймось, бо ми українці!
08:10
Пишаймось, бо ми українці!

У формі інтелектуально-пізнавальної  гри проведено  перший урок для учнів 2-4  курсів на тему «Розкажемо Європі про себе». Під час проведення уроку учні переглянули відеоролик «27 причин любити Україну», використовувалась мультимедійна презентація гри «Пишаймось, бо ми українці!».

Учні  поглиблювати знання про Україну як частину Європи, зокрема її мову, культуру, історію, мистецтво, традиції. Показали свої творчі здібності, пізнавальну активність, толерантне ставлення до соціокультурних надбань різних європейських народів; уміння поважати точку зору інших, критично аналізувати історичні факти та робити власні висновки.

Захід організувала та провела класний керівник групи 2-1 Бачинська Наталя Геннадіївна. Разом з учнями приймали участь у грі заступник директора з навчально-виховної роботи Єршова А.О., практичний психолог ліцею Комаревцева Г.В та майстри в/н Зьома О.О., Манько В.В. та Бубуниста К.С.

Урок став справжнім святом для молоді, годиною патріотизму, переживань та усвідомленням того, що ми – українці волелюбна нація. І саме від нас, від нас усіх залежить майбутнє нашої держави. Атмосфера, що панувала в аудіторії, була насичена патріотизмом, почуттям поваги та гордості за нашу Батьківщину.

 
 
Переглядів: 399 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar