Головна » 2018 » Жовтень » 9 » Презентація виставки-огляду літератури для педагогів «Духовна спадщина В.О. Сухомлинського»
15:08
Презентація виставки-огляду літератури для педагогів «Духовна спадщина В.О. Сухомлинського»

9 жовтня в бібліотеці ліцею відбулася презентація виставки-огляду літератури для педагогів «Духовна спадщина В.О. Сухомлинського», яку підготувала та провела бібліотекар Полухіна В.Н. Увазі педагогів представлено й рекомендовано, особливо молодим педагогам, вибрані твори в 5-ти томах В.О. Сухомлинського, тематичні збірники «Об умственном воспитании», «Как воспитать настоящего человека», окремі твори педагога. Великий матеріал зібрано у виданнях педагогічної преси, а саме: 

  • теоретичний матеріал про вплив педагогічної спадщини В. Сухомлинського на формування сучасної освіти;
  • матеріали науковопрактичних конференцій, присвячених ювілейним датам педагога;
  • досвід вчителів (творчі доробки, сценарії виховних заходів) щодо впровадження ідей В.О. Сухомлинського в освітній процес.

     Бібліотекар ліцею презентувала серед педагогів бібліографічний покажчик інформаційних ресурсів «Велетень педагогічної думки», який охоплює друкований матеріал з педагогічної преси, виданий з 2000 року до теперішнього часу та книги більш ранніх років видання, які не втратили актуальності і сьогодні. Покажчик включає 114 джерел інформації та складається з 4 розділів.

      Бібліотекар роздала педагогам ліцею підготовлений бюлетень «Поради В.О. Сухомлинського педагогам».
 
 
Переглядів: 351 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar