Головна » 2018 » Березень » 6 » Брейн-ринг
16:46
Брейн-ринг

6 березня 2018 року у  ліцеї у рамках тижня професій будівельників, відбувся виховний захід « Брейн-ринг для мулярів» серед груп  2-1 і 3-1.

         Брейн-ринг розпочався з роз’яснення ведучим, майстром виробничого навчання Маньком В.В. правил інтелектуальної гри: команди в складі шести учнів займають місця за столами і їх капітани отримують кнопки дострокової відповіді зеленого і червоного кольорів, при натисканні яких на спеціальному табло засвічується світло відповідного кольору. Команда, яка раніше натисне кнопку, має право на відповідь. У разі правильної відповіді, команда отримує один бал, уразі неправильної – право відповідати передається інщій команді. Переможцем стає команда, що отримала найбільшу кількість правильних відповідей.

         Питання підібрані різноманітні за складністю, розвиваючі логічне мислення та з долею гумору, тому захід пройшов в активній і веселій атмосфері.

         Найбільшу кількість правильних відповідей надала команда «червоних» - учнів групи 3-1. По закінченню заходу переможці та учасники отримали солодкі призи.

Склади команд:

гр. 3-1 майстер в/н Корякін В.О.

  1. Орлов Володимир – капітан
  2. Трихлєб Ілля
  3. Ольховський Максим
  4. Швачка Данило
  5. Невечеря Ярослав
  6. Семенов В’ячеслав

гр. 2-1 майстер в/н Манько В.В.

  1. Розумний Санні
  2. Вітович Валерій – капітан
  3. Цильов Михайло
  4. Кузнєцов Михайло
  5. П’ятник Ярослав
  6. Філіпенко Олег
Переглядів: 378 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar