Головна » 2017 » Лютий » 10 » Січнева педрада
15:28
Січнева педрада

Про аналіз навчально-виробничої роботи за І семестр 2016-2017 н.р.

Виступ ТВО заступника директора з НВР Жили Н.В.

Надія Володимирівна ознайомила з результатами моніторингу навчальної діяльності учнів з загальноосвітньої, професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки. Зупинилася на поетапних атестаціях, за результатами яких учням ІІ та ІІІ-го курсів, які навчаються за професіями «кухар, кондитер» встановлено відповідні кваліфікаційні розряди. Підвела підсумки ДКА учнів групи 4-6, які закінчили повний курс навчання та отримали дипломи кваліфікованого робітника, атестати про повну загальну середню освіту.

Про аналіз виховної роботи за І семестр 2016-2017 н.р.

Виступ  ВО заступника директора з ВР  Адишевої Л.О.

  Людмила Олександрівна нагадала, що виховна робота в І семестрі була спрямована на формування професійного співтовариства класних керівників, здатних на засадах інтеграції , застосуванні сучасних виховних технологій забезпечувати новий рівень виховання. Велика увага приділялася громадському, національно-патріотичному  вихованню, соціалізації особистості. Охарактеризувала роботу за виховними напрямками: роботу соціального педагога, психолога, керівника фізвиховання, керівників гуртків, вихователя гуртожитку, майстрів та класних керівників. Ознайомила з результатами моніторингової діяльності виховної роботи за І семестр. За підсумками роботи визначилися три кращих групи ліцею:  гр.. 2-4 (майстер Ольшанська  О.Д.), гр.. 3-6 (майстер Цикало Л.М.), гр.. 1-6 (майстер Кіяшко Г.В.).

Про організацію профорієнтаційної роботи

Виступ  ВО заступника директора з ВР  Адишевої Л.О.

Людмила Олександрівна ознайомила з прогнозними показниками відділу освіти Кремінської райдержадміністрації щодо випуску учнів 9-х класів Кремінського району. Затвердили заходи щодо виконання плану набору на 2017-2018 н.р.

 

Про стан охорони праці в ліцеї

Виступ  інженера  з  охорони  праці  Лесик Т.Л.

Тетяна Леонідівна охарактеризувала стан охорони в ліцеї праці за І семестр. Наголосила, що всі педпрацівники обов’язково проходять навчання, а в грудні пройшли комп’ютерну тестову перевірку знань з питань ОП. Для попередження травматизму серед учнів майстрами в\н, класними керівниками та інженером з ОП проводяться бесіди та інструктажі. Виступаюча охарактеризувала стан ОП як задовільний. Всі заходи проводяться згідно з річним планом.

Інноваційна грамотність педагога як умова розвитку його професіоналізму

Виступ Ольшанської О.Д., майстра в\н з професії «оператор комп’ютерного набору, офісний службовець (бухгалтерія)»

  Оксана Дмитрівна нагадала присутнім визначення інновації та інноваційної освіти, розкрила зміст інноваційного потенціалу, ознайомила з критеріями педагогічних інновацій, визначила якості інноваційно – грамотного педагога та рівні сформованості готовості до педагогічних інновацій. Зупинилася на декількох інноваційних технологіях, провела тестування педагогів та надала можливість присутнім творчо попрацювати в групах.  Поставлена Оксаною Дмитрівною задача, а саме: спонукати педагогів підніматися на рівень вище по запровадженню інновацій, була досягнута. Всі прийшли до єдиного висновку, що час впровадження інновацій вже пройшов, настав час формування індивідуального стилю інноваційної діяльності.
 
 
Переглядів: 478 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar