Головна » 2017 » Грудень » 19 » Посвята у ліцеїсти
10:20
Посвята у ліцеїсти

Сьогодні в нашому ліцеї велика радість. Наші першокурсники стали повноправними ліцеїстами. В цьому році 46 талановитих першокурсників поповнили ряди ліцею.

Ліцей – це частка нашої країни. Ліцей має свій герб, прапор, гімн. Урочистість, присвячену посвяті в ліцеїсти, оголосили відкритою! (пролунав гімн ліцею). Для прийняття клятви були запрошені на сцену першокурсники: майбутні «кухарі, кондитери»; «муляри, електрозварники».

Представляючи свої професії, учні групи 1-6 показали сценку «Пекельна кухня», а учні групи 1-1 - сценку «Мудрість будівельників».

«Шановні першокурсники! Сьогодні ми приймаємо вас у свою сімю за всіма народними і ліцейними традиціями. Це зобовязує вас добре навчатися, займати активну життєву позицію, стати висококваліфікованими фахівцями, гордо нести почесне звання ліцеїста», - такими словами директор ліцею Кіяшко Василь Федорович привітав першокурсників. А ще директор висловив подяку всім гостям, що знайшли час та завітали на наше свято.

Прийшов на свято зі своїми янголятами і святий Миколай, щоб привітати всіх учнів з чудовими і світлими святами. Наказав всім чесно жити, від зла тікати, а добро творити. Святий Миколай приніс солодкі й смачні подарунки і усих ними наділив.

А супроводжувалося це свято чудовим концертом, який підготували учні II та III курсів разом з вокальним, театральним та танцювальним колективами.  
 

Переглядів: 359 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar