Головна » 2016 » Грудень » 19 » Креативна ялинка в Кремінському професійному ліцеї
14:01
Креативна ялинка в Кремінському професійному ліцеї
 

Незвичайна ялинка стала несподіванкою, здивуванням, захопленням для учнів та  педагогів нашого ліцею. Читачі знають, що бібліотека ліцею -  цікаве та творче місце, де проводяться різноманітні заходи. До нового 2017 року за  ініціативою бібліотекаря Полухіної Віри Наумівни  учнями ліцею  створена  книжкова інсталяція «Ялинка» із літератури  різних галузей знань, художньої літератури, підручників. Прикрасили ялинку питаннями новорічної вікторини, які  роздруковані на яскравих  кольорових листах. На виготовлення  ялинки використано близько 230 екземплярів книг різного розміру, зеленого, червоного та інших кольорів.  Цей незвичайний  арт-обʼєкт - Ялинку створили учні групи 3-6 Кривошея Марина (конструктор ялинки), Корсун Ніна, Волченко Наталія,   групи 2-4 Рибкіна Єлізавета, групи 2-6 Вотінова Анастасія, докладаючи  свою творчість, винахідливість, естетичний смак.

         Біля ялинки  розміщено питання новорічної вікторини та виставка –пошук, де можна знайти відповідь на питання. Учні з великим інтересом приймають  участь у вікторині  і  мають  можливість не просто позмагатися, не тільки виявити знання та ерудицію про новорічно-різдвяні свята, а й  наблизитись до джерел інформації -  книг, журналів, ресурсів Інтернету. Кращі знавці  питань вікторини  отримують  солодощі.

         Доповнюють книжкову ялинку бібліотечна виставка «Новорічні передзвони» та  друга незвичайна ялинка –виставка з металу, яку сконструювали  майбутні електрозварники -  учні групи 3-1 під керівництвом  майстра в/н Корякіна Віктора Олександровича.

         В журналах та книгах, які представлені на цих виставках можна знайти відповідь на питання: як прикрасити будинок, в  якому  одязі  зустрічати Новий рік, про новорічні подарунки,  які страви готувати на  свято та як  прикрашати новорічний святковий стіл.

         Ці диво-ялинки  викликали багато позитивних відгуків у читачів, біля них з задоволенням фотографувалися і при цьому не забували роздивлятися книжки, з яких була створена ялинка.

         Цією акцією бібліотека вітає всіх читачів-учнів і педагогів з святом Нового року  та нагадує, що бібліотека -  це дуже цікаве місце, в якому завжди раді їх бачити.

 

                                                                                     Бібліотекар ліцею

                                                                                     Полухіна В.Н.

 
Категорія: Новини медіацентру | Переглядів: 322 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar