• Каталог статей
Головна » Статті » МК кухарів та ОКН

Напрям

Головні напрями діяльності методичної комісії кулінарного напрямку та інформаційних технологій.

  • Вивчення нормативно-правових і методичних документів.
  • Зміцнення навчально-методичної і матеріальної бази кабінетів і лабораторій.
  • Вдосконалення методичної і фахової підготовки членів методичної комісії.
  • Створення умов для професійного зростання, самоосвіти, творчої діяльності.
  • Удосконалення методики проведення різних видівзанять; впровадження ефективних технологій, методик.
  • Організація відкритих уроків; вивчення і поширення досвіду; ознайомлення із станом викладання і контролю.
Категорія: МК кухарів та ОКН | Додав: gricko21 (23.02.2017)
Переглядів: 317
Всього коментарів: 0
avatar