Головна » 2017 » Листопад » 7 » Зустріч з працівниками пенсійного фонду
16:22
Зустріч з працівниками пенсійного фонду

Нещодавно в Кремінському професійному ліцеї відбулася зустріч працівників з представниками пенсійного фонду: начальником Кремінського відділу обслуговування громадян Лимар Ліною Володимирівною, головним спеціалістом фінансово-економічного відділу Рубіжанського обласного управління Шаповаловою Яною Володимирівною та заступником начальника відділу інформації реєстрів та аналітичних систем Возняком Віталієм Петровичем.   Мова йшла про нову пенсійну реформу.   Розяснювальна інформація була корисною, а спілкування виявилося вдалим, бо запитань до представників фонду було чимало.  Окрім питань, які цікавили робітників, адміністрація  ліцею отримала корисну інформацію, коли ж починається трудовий стаж в учнів ПТНЗ, бо за старим Законом, випускники профліцею разом з дипломом отримували трудові книжки.

       З цікавими послугами, які запроваджуються для пенсіонерів, ознайомив присутніх Віталій Петрович. Тепер значно полегшуватиме життя пенсіонерам швидке отримання інформації на створеному Веб-порталі  електронних послуг, на якому слід зареєструватися.

А наступного дня відбулася зустріч з учнями ліцею. На лінійці учні отримали роз’яснення стосовно пенсійної реформи, корисні поради. Професійна компетентність, щира розмова спонукали учнів зарані задуматися, як зараз їм здається, про далеке майбутнє, а насправді такі життєво необхідні речі.

Слова щирої подяки за надану інформацію висловили всі присутні Олені Володимирівні Лимар, Яні Володимирівні Шаповаловій та Віталію Петровичу Возняк.

   Це ж правильно, що держава піклується про своєчасне отримання населенням роз’яснень до нових реформ, дбає про те, щоб і пенсіонери були інформаційно грамотними та вміли користуватися послугами інтернет мережі.
 

 
   

 

Переглядів: 329 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar