Головна » 2019 » Лютий » 3 » Засідання педагогічної ради
22:09
Засідання педагогічної ради
Педрада-калейдоскоп
22 грудня пройшло засідання педагогічної ради ліцею. На порядку денному розглянуто три педагогічно важливих питання: «Інтеграція навчання як засіб забезпечення системних знань здобувачів освіти із різних галузей науки», «Акмеологічні аспекти розвитку особистості педагога» та «Роль особистості класного керівника у формуванні комплексу навичок соціальної компетентності як базису життєдіяльності людини».
По першому питанню викладач англійської мови Садова Г.О. у супроводі презентації розкрила значення інтегрованого навчання для формування системних знань у здобувачів освіти, а викладач хімії та біології Ракітіна Р.І. більш детально зупинилася на власному досвіді роботи в даному напрямку. По завершенню розгляду першого питання всі присутні отримали від Садової Г.О. буклети з методичними рекомендаціями по запровадженню інтегрованого навчання в урочну діяльність.
Методист ліцею Сєрих С.А. ознайомила присутніх з акмеологічними аспектами розвитку особистості педагога, рівнями та етапами професіональної діяльності, розкрила суть акмеологічної позиції педагога та напрями підвищення власної професійної компетентності.
У ході розкриття третього питання керівник методичної комісії класних керівників Адишева Л.О. розкрила головне завдання соціалізації молоді, торкнулася інноваційних виховних технологій, які сприяють формуванню соціальної компетентності учнів, та основних аспектів діяльності класного керівника у формуванні життєво компетентної особистості.

Переглядів: 438 | Додав: Alena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar