Головна » 2018 » Листопад » 14 » Засідання педагогічної ради
09:55
Засідання педагогічної ради

14 листопада відбулося чергове засідання педагогічної ради ліцею. ТВО заст. директора з НВР Жила Надія Володимирівна розкрила питання «Роль контролю та стимулювання навчальної діяльності здобувачів освіти в підвищенні рівня якості знань та розвитку їхньої творчої активності». Нагадала педагогам функції аналізу та оцінки, види та методи контролю ЗУН, детально зупинилася на оцінюванні ЗУН учнів на сучасному уроці. Наприкінці виступу Надія Володимирівна порадила педагогам правила діяльності щодо аналізу  й оцінки знань здобувачів освіти. Продовжив тему виступу викладач фізики Шевченко О.П. та зауважив, що налаштувати ліцеїстів на результативну навчальну діяльності може вдало продумана  мотивація, а створення ситуації успіху– обов’язковий чинник кожного уроку.

Психолог ліцею Комаревцева Г.В. звернула увагу присутніх на створенні соціально-педагогічних умов для особистісного розвитку здобувачів освіти. Порадила, як сформувати позитивну Я-концепцію та охарактеризувала чинники особистісного зростання здобувачів освіти. Психолог порадила ознайомитися на сайті МОН України з «Кодексом безпечного освітнього суспільства».

Виступ ТВО заст.. директора з ВР Єршової А.О. націлив педагогів на роботу з учнями різних соціальних категорій.

Стан викладання фізики розкрила  ТВО заст. директора з НВР Жила Надія Володимирівна. Зазначила, що викладання ведеться на належному рівні, відповідає вимогам програмового матеріалу. Рівень знань учнів – середній. Про підсумки роботи педколективу з профорієнтаційної роботи у 2017 – 2018н.р. звітувала ТВО заст.. директора з ВР Єршова А.О., перерахувала проведені заходи, відмітила педагогів, які брали найактивнішу участь у профорієнтаційній кампанії.

 

 
   
Переглядів: 423 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar