Головна » 2017 » Травень » 15 » Засідання методичної комісії класних керівників
18:50
Засідання методичної комісії класних керівників

15 травня відбулось чергове засідання методичної комісії класних керівників. На ньому з доповіддю виступили заступник директора з виховної роботи Адишева Л.О. та голова МК класних керівників Ольшанська О.Д., також слово було надане класному керівнику гр. 2-1 Коротенко Л.В., психологу та бібліотекарю ліцею.

 Темою доповіді Адишевої Людмили Олександрівни були  «Рекомендації педагогу щодо подолання недоліків у роботі».  ЇЇ виступ супроводжувався презентацією. Вона акцентувала увагу на основних недоліках у мові та поведінці педагогів, помилках в поясненні навчального матеріалу, оцінюванні і перевірці знань, в реакції педагога на порушення дисципліни; дала рекомендації щодо їх подолання. Людмила Олександрівна вручила буклети «Заповіді класного керівника».

Голова МК класних керівників  Ольшанська Оксана Дмитрівна виступила з доповіддю  «Інноваційні виховні технології у роботі класного керівника». Звернула увагу на те, що у період стрімкого розвитку інформаційних та телекомунікаційних технологій, у часи переходу до високотехнологічного інформаційного суспільства, в якому якість людського потенціалу, рівень освіченості й культури всього населення набувають   вирішального значення, важливим аспектом стає застосування цих  технологій у роботі класного керівника.

За допомогою мультимедійної презентації Оксана Дмитрівна узагальнила досвід роботи класних керівників по впровадженню нестандартних форм виховної діяльності та рекомендувала педагогам урізноманітнювати  свою виховну діяльність.

За даною темою класний керівник групи 2-1 Коротенко Лідія Василівна поділилась власним педагогічним досвідом, зауважила, що інноваційні технології на даний період  є невід’ємною частиною виховання.

Психолог ліцею Комаревцева Ганна Вікторівна ознайомила колег з впровадженням у виховну роботу програми щодо питань протидії торгівлі людьми, профілактики конфліктів та правопорушень серед молоді.

Бібліотекар Полухіна Віра Наумівна  представила класним керівникам глосарій, який  стане в нагоді при заповненні журналу обліку і реєстрації учнів, в створенні їх психолого – педагогічної характеристики. Кожен педагог отримав свій екземпляр.
 
   
Переглядів: 370 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar