Головна » 2017 » Травень » 10 » "1939-1945. Пам'ятаємо. Перемагаємо"
15:02
"1939-1945. Пам'ятаємо. Перемагаємо"

Пам’ять… Вона не тлінна і вічна. Вона жевріє на нас з старих фронтових фотографій, з речей, колишніх фронтовиків і не дає зникнути з нашої пам’яті жодній сторінці героїчної історії перемоги над фашизмом.

Зустріч учнів ліцею першого курсу за професією муляр, електрозварник ручного зварювання з ветеранами Великої Вітчизняної війни відбувалася у районному краєзнавчому музеї і була присвячена 72-ій річниці перемоги над фашизмом за темою «Захисники Вітчизни – наші земляки»

   
 
Участь ліцеїстів у мітингу-реквієму до Дня пам’яті та примирення та поминальне богослужіння,  присвячене загиблим воїнам в  Другій Світовій війни. Вшанування  пам’яті відбулося покладанням  квітів до меморіалу Слави загиблих воїнів Кремінщини.
   
 
Діяльність волонтерського загону «Милосердя». Учасники загону  гр.№ 1-6 за професією  кухар, кондитер упорядкували могили загиблих у Другій Світовій війні.
 
 

8 травня відбувся загальноліцейський захід – концерт-реквієм «Про тих, хто ніч перемогли», присвячений 72- ій річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, який мав на меті  формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу та героїчного історичного  минулого. На захід були запрошені ветерани праці ліцею та діти-війни.

Любов і затишок подарували ліцеїсти нашим гостям. То був незабутній концерт, увінчаний піснями та віршами воєнних років і вшануванням гостей подарунками та квітами. Концерт підготували учні груп: .№ 2-4 за професією оператор комп’ютерного набору, офісний службовець (бухгалтерія), № 1-1 та 2-1 за професією муляр, електрозварник ручного зварювання та колективи художньої самодіяльності ліцею.

Кращі учні ліцею поклали вінок до пам’ятника загиблих воїнів Кремінщини.
     
 
До дня Великої Перемоги були підготовлені стіннівки з різнобічною тематикою. З щирим серцем учні ліцею  розповідали в своїх стіннівках про учасників Другої Світової війни – Абакуменко Марію Денисівну, Сокирянського Семена Федоровича, Устинченка Миколу Григоровича - колишніх працівників нашого навчального закладу.
 
 
9 травня працівники ліцею прийняли участь у загальноміському заході, присвяченому Дню Перемоги та поклали квіти до меморіалу Слави загиблим воїнам-землякам.
   
Переглядів: 374 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar