Головна » 2017 » Березень » 25 » «Захист творчого портфеля»
15:17
«Захист творчого портфеля»

Вітання колезі – бібліотекарю за  покликанням

       У Кремінському професійному ліцеї закінчився атестаційний період. У цьому навчальному році атестацію проходила провідний бібліотекар нашого ліцею Полухіна В.Н.  На методичному заході «Захист творчого портфеля» Віра Наумівна  представляла свій досвід. А на засіданні атестаційної комісії одноголосно було прийнято рішення про підтвердження відповідності займаній посаді та 12 тарифного розряду. Що вже й казати, найдосвідченішого, найшановнішого співробітника щиро вітає адміністрація закладу та весь колектив. Стаж роботи, а це 50 років, говорить про багатий досвід, 10-тирічне керівництво регіональною Школою бібліотечної майстерності Сєверодонецького регіону – про майстерність вищого класу бібліотекаря ліцею, останні 3 роки керівництва регіональною методичною секцією бібліотекарів ПТНЗ Луганської області остаточно переконують у високій  професійній компетентності Віри Наумівни. Представлений педколективу величезний досвід у формі мультимедійної презентації та виставка власних творчих наробок захопили дух не лише в молодих спеціалістів ліцею, а й підняли хвилю гордощів в адміністрації за свого працівника. Ні в кого й сумнівів не було, що Полухіна В.Н. відповідає займаній посаді провідного бібліотекаря та 12 тарифному розряду, бо жоден методичний захід, виховний, психологічного спрямування чи управлінського не проходить без її допомоги. Наприкінці минулого року Віра Наумівна провела семінар для бібліотекарів області на базі нашого ліцею, за останні 2 роки – 3 вебінари з досвіду роботи,  у лютому 2017 р. - тренінг для педагогів ліцею «Сходинки успіху у роботі», а ще річні заходи за планом бібліотечної роботи, а їх немало.

    Багато подяк, теплих слів,  високих оцінок за невтомну працю, оптимізм, наполегливість та активну життєву позицію висловили педагоги на адресу Віри Наумівни. Кремінський професійний ліцей, а це всі працівники, учні, батьки, вітають Полухіну В.Н. з результатами атестації та бажають здоров’я, натхнення та творчих успіхів у подальшій роботі.

     Багато клопоту мають ті, хто працює з дітьми, але будь-яка робота може бути творчою, якщо ти сам є творчою особистістю, приносити задоволення, якщо  ти її любиш.
 

   



 

Категорія: Новини медіацентру | Переглядів: 425 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar