Головна » 2017 » Вересень » 21 » Всеукраїнська акція "Голуб миру"
15:25
Всеукраїнська акція "Голуб миру"
Сьогодні у нашій дружній ліцейній родині відбулося свято, і до того ж не зовсім звичайне, однак, у назві якого є слово, що повинно бути доволі звичайним для наших родин, на нашій планеті… Це слово – «мир». Цей день святкується як глобальне припинення вогню, насильства та військових дій у всьому світі. У ліцеї відбулася низка заходів, які спрямовані на виховання учнів у дусі миру, добра, справедливості, розуміння миролюбності нашої Батьківщини.
Виховні години, які пройшли в групах, допомогли учням усвідомити прості й одвічні істини: мир – це життя, щастя, радість, чисте небо над головою.
Стіннівки та плакати, виготовлені учнями, довели, що мир – це упевненість у завтрашньому дні, у своєму майбутньому.
Відбулася святкова лінійка, яку підготували учениці гр. 4-6 (кухар-кондитер): Оніщенко Н., Корсун Н. та довели всім, що мир у всіх значеннях цього слова створюється сьогодні й навіки всіма поколіннями мешканців Землі.
Провели містом флеш-моб, до якого готувалися дуже ретельно: виготували паперових голубів, плакати, кульки, та неодмінно були державні прапори.
А на спортивному майданчику ліцею пройшло театралізоване свято, створена учнями масова формація у формі «голуба миру».
З великим бажанням учні та педпрацівники ліцею підходили до «Вільного мікрофону», де висловлювали свої побажання відносно миру і спокою на Землі.
А яке ж свято без пісні?
Учасники вокального гуртка підготували мелодійні і чарівні українські пісні. Родзинка свята – запуск гелевих кульок з паперовими голубами та побажаннями миру усьому світу.
А ще учні прийняли участь в районному флеш – мобі «Дзвін Миру», присвяченому Всеукраїнській акції «Голуб миру».
Ми всіх вітаємо зі святом. Нехай у ХХІ столітті на морі і на суші, під водою і в космічних просторах лунає радісний, невгамовний сміх, а сльози виступають на очах тільки від радості.
Ми за спокій і мир на Землі!
 
 
Переглядів: 671 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar