Головна » 2017 » Листопад » 11 » Відкритий урок «Гроші»
15:32
Відкритий урок «Гроші»

У рамках проведення декади загальноосвітніх дисциплін 11 листопада 2017 року відбувся відкритий урок з економіки в групі 1-1 на тему «Гроші». Викладач економіки Ольшанська Оксана Дмитрівна провела урок із застосуванням інформаційних технологій. Тему уроку учні відгадали за допомогою ребуса, що відразу викликало інтерес до уроку. З презентації учні ознайомилися з поняттям грошей, їх видами, основними функціями.

Про історію виникнення грошей учні дізналися з відеоролика. З лекційно – презентаційного матеріалу учні самостійно фіксували матеріали в робочому аркуші, естетично оформленому та вдало продуманого викладачем. У ньому ж виконували  завдання пошукового характеру, відповідали на проблемні запитання, заповнювали блок - схеми.

Дуже сподобалась учням гра «Гривня», яка допомогла їм «заробляти» банкноти, кількість яких впливала на оцінки.

Улюблені учнями методи взаємоперевірки та взаємооцінювання сприяли розвитку критичного мислення та формуванню об’єктивності в оцінюванні.

Весь навчальний процес на уроці супроводжувався мультимедійною презентацією. Наприкінці уроку викладач ознайомила учнів з найвідомішими пам’ятними знаками грошам.

Оксана Дмитрівна в ході уроку реалізувала поставлені цілі, а присутні високо оцінили її роботу та старання учнів.

 


 

Переглядів: 365 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar