Головна » 2016 » Жовтень » 20 » УВАГА!   Пробне ЗНО
09:22
УВАГА!   Пробне ЗНО

Ви бажаєте перевірити свої знання та ознайомитися із процедурою? Дійте!

1. Продумайте вибір предметів. Для цього зверніться до приймальних комісій вищих навчальних закладів, до яких збираєтесь вступати.

2. З 10 до 31 січня 2017 року зареєструйтеся на пробне ЗНО на сайті Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти (www.test.dn.ua). За результатами реєстрації для вас буде створено особистий кабінет.

3. Здійсніть оплату протягом 5-7 днів після здійснення реєстрації. Перевірте після сплати стан надходження коштів у своєму кабінеті.

4. Отримайте 14 березня в особистому кабінеті запрошення на пробне ЗНО.

Вартість пробного ЗНО буде становити 129 грн

Все це дозволить Вам психологічно адаптуватися та набути впевненості для проходження основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання

Графік проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання:

      • 01 квітня 2017 року - Українська мова і література
      • 08 квітня 2017 року - історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, російська мова, французька мова

Увага! До 14 березня 2017 року на вашій особистій сторінці будуть розміщені запрошення-перепустки, в яких буде зазначено назви пунктів проведення пробного ЗНО та їх адреси. Також на нашому сайті будуть розміщені маршрути доїзду до пунктів проведення пробного ЗНО.

УВАГА!

• В цьому році з’явилась унікальна можливість для всіх, хто склав пробне ЗНО, визначити свій рейтинг по результатам складених тестів. Кожен учасник пробного ЗНО матиме змогу ввести свої відповіді до нового сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання». Чим більше учасників зареєструє свої відповіді, тим точніший буде результат.
• У разі, якщо Ви не прийдете на пробне ЗНО, сплачені кошти не повертаються, але Ви маєте право отримати примірник тестового зошита, звернувшись у триденний термін за адресою пункту проведення ЗНО, вказаною у запрошенні на пробне ЗНО, або пізніше у Донецькому регіональному центрі оцінювання якості освіти.

Переглядів: 289 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar