Головна » 2017 » Травень » 20 » Участь у ІІІ етапі всеукраїнському конкурсі фахової майстерності
15:51
Участь у ІІІ етапі всеукраїнському конкурсі фахової майстерності

З 16-19 травня 2017 року в місті Рівному відбулося проведення ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кондитер», в якому прийняла участь учениця ІІІ курсу Яцемон Анжела.

Конкурс складався з теоретичного та практичного турів. Теоретичний тур включав в себе виконання тестових завдань на персональних комп’ютерах зі спеціальних предметів: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Гігієна та санітарія виробництва», «Устаткування підприємств харчування», «Охорона праці», «Організація виробництва та обслуговування».

Завдання практичного туру відповідали вимогам п’ятого кваліфікаційного розряду та передбачали виконання учасниками завдань впродовж двох днів. В перший день виготовлення крему, просочування коржів, виготовлення елементів оздоблення, другий день-оформлення виробу.

Для проведення конкурсних завдань було створено належні умови.

Всі учасники конкурсу нагороджені дипломами.
 
 
Переглядів: 429 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar