Головна » 2017 » Січень » 5 » Сходинки успіху в роботі
15:07
Сходинки успіху в роботі

СХОДИНКИ   УСПІХУ   В   РОБОТІ 

         Надія на успіх живе в кожній людині, але, на жаль, не кожна надія справджується, тому успіх гарантований  лише тому, хто прикладає для його здійснення власні зусилля.  

          Порадами щодо успіху в житті поділилася з колективом  в своїй творчій лабораторії  провідний бібліотекар ліцею Полухіна Віра Наумівна, запевнивши, що всі ми є унікальними особистостями з величезними можливостями, з величезним потенціалом. В міру того, як наша самооцінка буде рости, наші справжні здібності будуть розкриватися. Попрацювавши в групах над життєвим шляхом успішних людей і виділивши риси, які допомогли їм стати відомими у всьому світі, кожен для себе взяв зернятка чужого досвіду, який, напевно, допоможе йому досягти своєї поставленої професійної мети. Віра Наумівна побажала використовувати афірмації (ствердження) для того, щоб підвищити самооцінку, відвідувати семінари, читати книги, слухати аудіо-  та відеозаписи  про підвищення самооцінки,  спілкуватися з позитивними і впевненими в собі людьми, готовими нас підтримати. Віра Наумівна порекомендувала зробити список минулих досягнень, сформувати список власних позитивних якостей та почати  більше віддавати іншим.  Порадила намагатися займатися тим, що подобається та запропонувала скласти план самоудосконалення. Наприкінці засідання була створена формула успіху.  

       Дійте! Ви не зможете розвинути в собі високий рівень самооцінки, якщо будете сидіти на місці і не приймати виклики долі. Коли ви дієте незалежно від отриманого результату, зростає ваше почуття самоповаги, ви відчуває приємніші відчуття по відношенню до самого себе.  

Категорія: Новини медіацентру | Переглядів: 350 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar