Головна » 2017 » Грудень » 8 » Результати Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018»
16:09
Результати Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018»

У жовтні цього року було оголошено  щорічний Всеукраїнський конкурс  серед педагогічних працівників ПТНЗ Луганської області. Відгукнулися й викладачі нашого ліцею. У номінації «Фізика» брав участь  викладач вищої категорії Шевченко Олександр Прокопович, стаж роботи 54 роки, а в номінації «Фізична культура» - викладач вищої категорії Коротенко Олексій Володимирович, стаж роботи 50 років.  Спочатку зареєструвалися на Платформі конкурсу,  створили профіль в освітній мережі, на якому розмістили відеорезюме та висновки методичної комісії  ліцею про педагогічну та методичну діяльність, матеріали з досвіду роботи. Перший тур проводився в два етапи: відбірковий, куди педагоги надавали свої навчальні проекти, проходили комп’ютерне тестування з фахової майстерності, а в конкурсному випробуванні «Практична робота» готували інструкції для учнів щодо проведення лабораторного дослідження в номінації «Фізика» та міні-конспект уроку в номінації «Фізична культура» та фінальний – проведення уроків.  Потребувало значних вмінь, досвіду й майстерності конкурсне випробування «Методичний практикум» і всі ці випробування наші колеги пройшли гідно. За результатами протоколів журі конкурсу, за чотирма критеріями, підведено підсумки та визначено рейтинг участі 15 учасників вище названих номінацій. 

    Призером конкурсу в номінації «Фізична культура» став Олексій Володимирович Коротенко – майстер своєї справи, для якого педагогічна діяльність є стилем життя, бо давно пропагує здоровий спосіб життя та став у цьому взірцем для своїх колег. Посів 5 місце та привіз Орден учнівських симпатій і викладач фізики Олександр Прокопович Шевченко,  справжній фахівець, інтелектуал, людина з активною педагогічною позицією, очолює методичну комісію викладачів загальноосвітніх предметів.

Директор ліцею Кіяшко В.Ф. та педагогічний колектив щиро привітали конкурсантів і побажали міцного здоров’я та нових досягнень на педагогічній ниві.
 

Переглядів: 346 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar