Головна » 2017 » Грудень » 28 » Прощавай, ліцей!
13:46
Прощавай, ліцей!

Немає в учнівському житті більш хвилюючого моменту, ніж той, коли ти востаннє входиш в стіни рідного ліцею як його вихованець, а виходиш самостійною людиною в доросле життя, маючи професію. Останні дні грудня 2017 року стали гарячими для учнів четвертого курсу, які захищали дипломні роботи, виконували практичні завдання з професії кухар, кондитер. Рішенням Державної кваліфікаційної комісії випускникам присвоєно кваліфікаційні категорії кухар 4 розряду, кондитер 3 розряду.

         З нагоди випуску групи в ліцеї відбувся випускний вечір, на якому присутніми були педагоги ,учні, співробітники  ліцею, батьки та друзі випускників, учні та класні керівники 9-х класів загальноосвітніх шкіл міста Кремінна.

За всі роки навчання у ліцеї учні групи залишили по собі добру пам'ять. Вони були активними учасниками багатьох загальноліцейських та регіональних заходів, про свідчила презентація фотосторінок з життя та навчання цієї групи. Зі сцени пролунали добрі слова на адресу  кожного випускника. За навчальні досягнення, участь у громадському житті ліцею, художній самодіяльності, спортивних змаганнях  багатьох випускників нагороджено грамотами ліцею. Від підприємств  «Казка», «Теремок» 7 учнів отримали грамоти  за  високий рівень виконання виробничих завдань під час переддипломної виробничої практики,  а адміністрації ліцею керівниками цих закладів висловлено подяку за підготовку кадрів. Листи подяки за виховання дітей було вручено батькам випускників.  Випускний вечір закінчився врученням документів про освіту. Випускники отримали дипломи кваліфікованого робітника та  атестати про повну загальну середню освіту.
 

Переглядів: 474 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar