Головна » 2017 » Вересень » 1 » Перший урок
15:40
Перший урок

1 вересня. Навчальні заклади відкривають  свої двері для школярів і студентів.

Ось і Кремінський ліцей  щиро приймає своїх учнів. Гучним гомоном  сповнюються просторі коридори та поверхи: веселі посмішки, квіти, привітання. Обіймаючись зустрічаються старшокурсники, несміливо і сором’язливо стоять ті, хто вперше переступив поріг ліцею – першокурсники. Їх привітно зустрічають майстри і класні керівники закладу.

Лунає дзвоник. Всі учні, за традицією, йдуть на перший урок.

У цьому навчальному році урок проводився на тему «Україна – європейська держава». Його підготувала викладач зарубіжної літератури Коротенко Л.В. разом з колегами Садовою Г.О. і Пістрим С.І.

Урок – подорож  веде присутніх сторінками життя українців та мешканцями Європейського Союзу.  Учні  знайомляться з європейськими цінностями, молодіжними та освітніми програмами. Інформаційне поле уроку супроводжується відеоматеріалами , виступами учнів - учасників театрального та вокального гуртків.

 Мрійливо сяють очі дітей та їх батьків: вони сповнені почуття гордості за  багатства, народ і  красу  України, за  її  гідність бути у спільноті європейських держав. Сіється зерно добра, порозуміння, взаємозлагоди з народами Європи.

У залі тиша, мир, спокій. Звучить  пісня Т. Петриненка «Господи, помилуй нас», яка супроводжується мякими повільними рухами дівчат танцювального ансамблю.

На завершення лунає заклик – звертання до молоді, до тих , кому будувати своє майбутнє, кому у єднанні та порозумінні. будувати стосунки дружби та злагоди:  

            Любіть свою неньку! Любіть Україну –

            Це наша святая земля.

Любіть її вільну, щасливі, єдину,

Бо наше майбутню вона!
 

   
Переглядів: 393 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar