Головна » 2017 » Квітень » 28 » «Оптимізація збору та використання даних з охорони праці»
15:22
«Оптимізація збору та використання даних з охорони праці»

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається 28 квітня, останнього тижня квітня в ліцеї проводився Тиждень охорони праці. Протягом Тижня відбулася низка заходів з метою пропаганди знань з питань охорони праці, підвищення інтересу учнів до питань безпеки праці на виробництві з отриманої професії, активізації профілактичної роботи щодо попередження загибелі та травмування  серед учнів та працівників ліцею під керівництвом інженера з  охорони  праці    ліцею   Лесик Т.Л. та  викладача Бачинської Н.Г. Цього року Тиждень проходив під девізом «Оптимізація збору та використання даних з охорони праці».

В рамках тижня в ліцеї було оформлено інформаційний стенд, присвячений Всесвітньому Дню охорони праці, для учнів групи 1-1 (муляр, електрозварник ручного зварювання) та 1-6 (кухар, кондитер) проведено відкритий урок за темою «Вогонь наш друг - чи ворог?». Протягом уроку викладач Бачинська Н.Г. разом з учнями з´ясували випадки, коли вогонь вважається другом, а коли – ворогом. Учні переглянули фільм з самим процесом та наслідками пожежі

У інформаційно- бібліотечному центрі бібліотекарем Полухіною В.Н. оформлено виставку нормативної і фахової літератури з охорони праці.

Протягом Тижня серед учнів ліцею проводився конкурс плакатів за темою «Нещасні випадки в житті людини». При підведенні підсумків журі визначило переможців за  номінаціями, а саме:

  • за активну пропаганду безпечної поведінки під час дитячих розваг  - група 3-6 (кухар, кондитер);
  • за всебічне охоплення теми «Нещасні випадки в житті людини» - група 1-6 (кухар, кондитер);
  • за професійну спрямованість – група 1-1 (муляр, електрозварник ручного зварювання);
  • за оригінальність подачі матеріалу  – група 2-6 (кухар, кондитер);
  • за актуальність – група 2-1 (муляр, електрозварник ручного зварювання)  та група 2-4 (оператор комп´ютерного набору, офісний службовець (бухгалтерія).

  Серед учнів групи 2-4 проведено конкурс на кращу презентацію та кращий буклет на тему «Пожежна безпека».  Кращою презентацією було визнано роботу Рибкіної Єлизавети , а кращими буклетами – Кожушкіної Ясни та Воробйової Людмили.

На загальноліційській лінійці було підведено підсумки проведених заходів, присвячених Всесвітньому Дню охорони праці, та нагороджено активних учасників.

 

Переглядів: 356 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar