Головна » 2018 » Січень » 24 » Методичні посиденьки
19:43
Методичні посиденьки

24 січня 2018 року в навчальному закладі відбулося  відкрите засідання  методичної комісії професійної підготовки у формі методичних посиденьок , на яке були  запрошені члени  МК загальноосвітніх дисциплін та інші працівники ліцею на чолі з директором.

Мета засідання: вдосконалення професійної компетентності, розкриття творчих можливостей педагогічних працівників, поширення педагогічного досвіду та впрровадження новітніх технологій, згуртування колективу.

Методичні посиденьки розпочались з обрання учасниками заходу геометричних фігур, за якими  викладач спецдисциплін  будівельних професій Бачинська Наталя Геннадіївна розповіла, який характер розкриває кожна фігура.

Члени комісії привітали гостей частівками, представили себе  дитячими фотографіями  під  музичний супровід.

Всі з задоволенням грали у вікторину, отримували призи.

Під час методичної частини «Майстерність без меж» всі присутні мали змогу ознайомитись з дидактичним матеріалом членів методичної комісії, прослухати систему його створення, різновидності та переглянути  конкурсний відеоурок з використанням інтерактивної дошки викладача економіки Ольшанської Оксани Дмитрівни.

Бачинська Наталя Геннадіївна представила презентацію  «Новітні виробничі технології на уроках мулярів, електрозварників ручного зварювання" та ознайомила з особистим електронним портфоліо, а керівник комісії, майстер виробничого навчання Цикало Людмила Миколаївна - презентацію "Новітні виробничі технології на уроках виробничого навчання кухарів, кондитерів"

Майстер виробничого навчання групи 1-1 Зьома Олексій Олександрович поділився з колегами думками з раціонального  використання на уроках виробничого навчання комп’ютерних технологій. 

Завершив методичну частину майстер-клас Толкачової Юлії Володимирівни на тему «Кава».

Поки учасники і гості насолоджувались різновидами кави, символ цього року жовта собака ознайомила присутніх з передбаченнями на 2018 рік.

Дуже цікаво представила загадки про вчителів  Толкачова Юлія Володимирівна,  підтвердивши їх яскравою презентацією з фотокартками, що найбільше сприяло  створенню гарного настрою.

Кіяшко Ганна Василівна та Манько Віталій Вікторович ознайомили всіх з гороскопом на рік, який вже настав.

В якості рефлексії був переглянутий мультиплікаційний фільм про вчителя і учня, а завершився вечір піснею "Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались".

Сподіваємось, що наші посиденьки сподобались гостям та надихнули їх на творчу працю, бо наступне відкрите засідання планується у їхньої методичної комісії.
 

Переглядів: 488 | Додав: kremproflicey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar