Головна » 2017 » Грудень » 11 » Майстер – клас для педагогів ліцею
21:08
Майстер – клас для педагогів ліцею

З метою підвищення рівня медіакомпетентності педагогів в міжкурсовий період, формування умінь та навичок роботи з програмою Publisher, 11 грудня 2017 року майстром виробничого навчання гр. 3-4 Ольшанською Оксаною Дмитрівною був проведений черговий майстер – клас для педагогів ліцею. За бажанням викладачів, майстрів виробничого навчання та ініціативного висококваліфікованого майстра своєї справи продовжуються майстер-класи Оксани Дмитрівни з навчання педагогів роботі в різних програмах, освоєнню безмежних можливостей комп’ютера.

Оксана Дмитрівна ознайомила  присутніх з різними видами буклетів, які пропонуються на ринку сучасної поліграфічної продукції, розширили знання про можливості використання програми Publisher для створення друкованої продукції, і всі приступили до практичного засвоєння отриманих знань за персональним комп’ютером.

У ході практичної роботи, під керівництвом та з  кваліфікованою допомогою,  кожен учасник майстер – класу створив власний буклет, який потім демонструвався на електронній дошці та обговорювався.

Всім викладачам, які приймали участь у цьому заході, директор ліцею Кіяшко В.Ф. вручив сертифікат, розроблений Ольшанською О.Д.,  наявність якого «дозволяє їм самостійно створювати та використовувати буклети в педагогічній діяльності».

Переглядів: 290 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar