Головна » 2017 » Січень » 20 » Літературний лабіринт
15:01
Літературний лабіринт
20 січня 2017 року у Кремінському  професійному ліцеї відбувся загально ліцейський захід з зарубіжної літератури «Літературний лабіринт», який підготувала викладач Коротенко Л.В.
 «Літературний лабіринт» - це інтелектуальна гра, проведення якої мало на меті розвивати в учнів кмітливість, ерудицію, інтерес до читання книг і вивчення літератури, формувати  їх життєві компетенції щодо уміння користуватися набутим  багажем знань у безпосередніх ігрових життєвих ситуаціях. Змагалися дві команди – команда «Літературознавці», яку представляли учні ІІІ курсу за спеціальністю кухар, кондитер: Бабійчук К., Волченко Н., Кривошея М., Левицька А., Яцемон А., - і команда «Шанувальники книги», учасниками якої були  учні  ІІ курсу за спеціальністю  Оператор комп’ютерного набору, конторський службовець (бухгалтерія): Кожушкіна Я., Зінова Є., Рибкіна Л., Савченко О., Чумак К.    
Вели програму наші чарівні ведучі – Корсун Ніна і Степанова Марина. Оцінювало роботу команд почесне і справедливе журі у складі: Жила Н.В., Сєрих С.А., Садова Г.О.
Учасники команд змагалися у різноманітних конкурсах і вікторинах: вгадували літературних героїв за іх характеристиками, вчинками, за ілюстраціями,  за історичними епохами. Їм були запропоновані конкурси «Буріме» (складання віршу за заданою римою), «Пазли» (відтворення з окремих частин картин І.Глазунова, написаних до творів Ф. Достоєвського «Білі ночі» та
«Незнайомка» О Блока), завдання викреслити зайвого літературного героя з переліку персонажів  певних  художніх  творів… У перервах між конкурсами проводилися ігри з глядачами. «Літературний лабіринт» завершився конкурсом «Театр, театр…», у якому учасники команд інсценували театральні фрагменти – «Веселий ліцей» та «Сімейне життя Отелло і Дездемони».
Захід пройшов весело і жваво. Адміністрація ліцею висловила подяку організаторам і учасникам гри і нагородила команду переможців («Шанувальники книги») грамотами і солодощами.   
 
Переглядів: 440 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar