Головна » 2017 » Березень » 9 » 8 березня
15:25
8 березня

7 березня 2017 року у Кремінському професійному ліцеї відбулося справжнє свято весни – СвятоЖінки. Під акорди чарівного вальсу ведучі Артем Коротенко та Валерій Вітович відкрили святковий концерт. А постійна ведуча всіх святкових заходів ліцею Марина Степаненко допомогла вести свято.

Найкращі слова найніжніші почуття в цей день були подаровані учителями - педагогами, ліцеїстами усім дівчатам і жінкам з нагоди 8 Березня. Святковий концерт, який підготували учні, створив атмосферу затишку, радості, щастя.

У залі звучали жарти, ліричні пісні у виконанні чарівних солісток вокального гуртка Єлизавети Рибкіної, Ясної Кожушкіної, Анни Долгуніної, Єлизавети Бабабєкової, Наталії Волченко, Ніни Корсун, та Марини Кривошеї. Бурхливими оплесками нагородили вдячні глядачі виступ соліста Кості Лапенка та запальний танець «Східний» у виконанні танцювальної групи ліцеїстів.

Глядачам були представлені драматичні етюди у виконанні акторів театрального гуртка:Сані Розумного та Олега Філіпенка, комічні сценки у виконанні Ясної Кожушкіної та Карини Чумак, Єлизавети Рибкіної та Дмитра Батуєва.

Талановиті ліцеїсти мали нагоду розкрити свої творчі можливості і були креативними.

 

Переглядів: 399 | Додав: gricko21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar